Στο AnubisBox Σεπτεμβρίου θα βρεις

FLASH T-SHIRT

Γίνε ο ταχύτερος άνθρωπος του κόσμου…, με το συλλεκτικό t-shirt του ανθρώπου αστραπή, του μοναδικού Flash!

Superhero Badges

Μοναδικές υπερηρωικές κονκάρδες με το Σκοτεινό Ιππότη ή τους τρομερούς ήρωες της Marvel!

GRAPHIC NOVELS

THOR: Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ

Τι θα συμβεί όταν ο Θωρ πάρει την απόφαση να πάψει να πολεμά και να λύνει τα προβλήματα που οι άλλοι αθάνατοι έχουν προκαλέσει; Είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να δώσει ένα μάθημα στους υπόλοιπους θεούς -ακόμα και στον Όντιν, τον ίδιο του τον πατέρα- ότι κανείς δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένη την αφοσίωσή του…

SUPERMAN/BATMAN: SUPERGIRL

Ερευνώντας το λιμάνι του Γκόθαμ για θραύσματα ενός μετεωρίτη από κρυπτονίτη, ο Μπάτμαν ανακαλύπτει ένα εξωγήινο σκάφος, που φέρει χαραγμένα σύμβολα του κατεστραμμένου πλανήτη Κρύπτον. Στο μεταξύ, μια γυμνή κοπέλα, που μιλάει μια άγνωστη γλώσσα και φαίνεται να διαθέτει δυνάμεις ίδιες με του Σούπερμαν, σκορπίζει το χάος και τον τρόμο στην πόλη του Σκοτεινού Ιππότη.

SIEGE: ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ

Mετά το τέλος του τρομακτικού εμφύλιου πολέμου των υπερηρώων, ο κόσμος βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Νόρμαν Όσμπορν, του ανθρώπου που μέχρι πρόσφατα κρυβόταν πίσω από τη μάσκα του Γκρην Γκόμπλιν. Στα πρόθυρα της παραφροσύνης, ο Όσμπορν αποφασίζει να εισβάλει στην Άσγκαρντ, πατρίδα του Θωρ, που βρίσκεται πια στον ουρανό της Γης.

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΓΚΑΡ ΑΛΑΝ ΠΟΕ

Η ανακάλυψη ενός ημερολογίου που αποδίδεται στον Έντγκαρ Αλαν Πόε έρχεται να ρίξει νέο φως στη ζωή του αινιγματικού αριστοτέχνη του μακάβριου. Ο απαγορευμένος έρωτας, η πορεία ενός ιδιοφυούς συγγραφέα προς την καταξίωση και την αυτοκαταστροφή, το εφιαλτικό μαρτύριο που σκιάζει την επιτυχία, όλα καταγράφονται στις σελίδες του…

ΒΙΒΛΙΑ & MANGA

ΥΖΑΜΠΕΛ

Ο δεκαπεντάχρονος Νεντ Μάρινερ συνοδεύει το διάσημο φωτογράφο πατέρα του στην Προβηγκία για τις ανάγκες φωτογράφησης ενός λευκώματος. Άθελά του ο Νεντ γίνεται μάρτυρας μιας πανάρχαιας ιστορίας, η οποία εκτυλίσσεται στη σύγχρονη εποχή των iPod, των κινητών και των πολυτελών τζιπ που διανύουν δρόμους στοιχειωμένους από φυλές Κελτών και λεγεώνες Ρωμαίων…

ΙΛΙΟΝ

Αντλώντας την έμπνευσή του από το έπος του Ομήρου, ο πολυβραβευμένος Dan Simmons εξυφαίνει ένα μυθιστόρημα μοναδικής σύλληψης και πλοκής, που εξελίσσεται μεταξύ της Γης, του Άρη και των φεγγαριών του μακρινού Δία.

WAR ANGELS #1

Έτος 2504. Μετά την Κρίση της Φωτιάς, όσοι άνθρωποι επέζησαν εξουσιάζονται από τους Κτηνοειδείς, υβρίδια ανθρώπων-ζώων που δημιουργήθηκαν για να γίνουν οι απόλυτοι στρατιώτες και πλέον έχουν αναδειχθεί σε αδίστακτους τυράννους. Καταδικασμένη σε εξαφάνιση, η ανθρωπότητα εναποθέτει τη σωτηρία της στην έλευση του Σωτήρα, η γέννηση του οποίου έχει προφητευτεί από τη Μετα-αποκαλυπτική Βίβλο.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΟΜΙΞ

DK III: Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΦΥΛΗ #9

Η τελική μάχη για τον πλανήτη Γη ξεκινάει. Θα μπορέσουν ο Σκοτεινός Ιππότης και ο Άνθρωπος από Ατσάλι να σταματήσουν τον Κβαρ και τους ακόλουθούς του;

SUPERGIRL SPECIAL

Μια ειδική έκδοση αφιερωμένη στα κατορθώματα του τηλεοπτικού Supergirl, όπου θα δούμε τη διάσημη ηρωίδα να ξεπερνάει ασύγκριτες προκλήσεις!

SUPERMAN: REBIRTH #2

Ο Σούπερμαν βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Εξολοθρευτή σε μία μάχη που θα κρίνει τη μοίρα όχι μόνο τη δική του και του γιου του αλλά και των κατοίκων του Κρύπτον!

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ

ASIMOV’S SCIENCE FICTION

Η θρυλική έκδοση µε διηγήµατα επιστηµονικής φαντασίας, που φέρει το όνοµα του θρυλικού δηµιουργού, θα σας γνωρίσει νέους συγγραφείς και θα σας ταξιδέψει σε άλλους, παράξενους κόσµους!

DC UNIVERSE

Μία συλλεκτική έκδοση, µε παρουσιάσεις και αφιερώµατα για τους σηµαντικότερους υπερήρωες του σύµπαντος της DC Comics και µε δύο κλασικές σειρές “Batman: Hush” & “Superman: Birthright” σε συνέχειες.