Στο AnubisBox Μαΐου θα βρεις

GUARDIANS OF THE GALAXY T-SHIRT

Ένα συλλεκτικό μπλουζάκι για την καλύτερη -ίσως- ομάδα που θα μπορούσε να προστατεύει το Γαλαξία μας!

SUPERHERO MUG

Hulk, Iron Man, Thor και άλλοι μεγάλοι ήρωες της Marvel σε μία συλλεκτική κούπα!

GRAPHIC NOVELS

1453

Μάιος 1453… Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία βρίσκεται σε παρακμή κι είναι απομονωμένη από τα κράτη και τα βασίλεια της Δυτικής Ευρώπης. Oι Οθωμανοί έχουν καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος των εδαφών της πάλαι ποτέ κραταιάς αυτοκρατορίας σε Ασία και Ευρώπη και βρίσκονται στο κατώφλι της εκπλήρωσης του προαιώνιου πόθου των μουσουλμάνων – την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης.

ARKHAM ASYLUM

Mια συγκλονιστική ιστορία ψυχολογικού τρόμου που αφηγείται τη σύγκρουση του Μπάτμαν με τους τροφίμους του Ασύλου Αρκαμ, στις πτέρυγες του οποίου κρατούνται οι πιο επικίνδυνοι παράφρονες εγκληματίες του κόσμου.

SILVER SURFER: REQUIEM

Πρώην αγγελιοφόρος του Γκαλάκτους, ο Νόρριν έχει γίνει μάρτυρας της πτώσης πολιτισμών και είχε δει περισσότερα απ’ όσα θα έλπιζαν να δουν άλλα μάτια σε εκατό ζωές. Αλλά τώρα το ταξίδι του φτάνει στο τέλος του…

HOMBRE

Ο πράκτορας της Πίκερτον και έμπειρος ιχνηλάτης Ρόνεγκαλ Ντώσον λαμβάνει την εντολή να φέρει το φυγά ενώπιον της δικαιοσύνης. Τώρα, οι δυο αντίπαλοι βρίσκονται αντιμέτωποι σε μια δραματική αναμέτρηση.

ΒΙΒΛΙΑ & MANGA

2010: ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΔΥΟ

Εννιά χρόνια μετά το ολέθριο ταξίδι της Aνακάλυψης στο Δία το 2001, ΗΠΑ και ΕΣΣΔ αναλαμβάνουν από κοινού μια αποστολή με προορισμό το έρημο πια διαστημόπλοιο. Στόχος τους είναι να αναζητήσουν τα αίτια της αποτυχίας στις μνημονικές συστοιχίες του υπολογιστή ΧΑΛ 9000 αλλά και να διαπιστώσουν τι απέγινε ο Κυβερνήτης Ντέιβ Μπόουμαν.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ

Μια αφήγηση που αφήνει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στη σύγχρονη λογοτεχνία φαντασίας. Μια ιστορία σκοτεινή και λυρική, μια ιστορία εκδίκησης και εσωτερικής αναζήτησης, μια ιστορία ατσάλινης θέλησης, επιβίωσης και ηρωικών πράξεων. Αυτή είναι η ιστορία ενός αληθινού ήρωα – ενός ανθρώπου που έγινε θρύλος…

FRUITS BASKET #1

Η Τόρου Χόντα ήταν ένα ορφανό κορίτσι που δεν είχε πουθενά να μείνει, μέχρι που χάρη στη μυστηριώδη οικογένεια Σόμα βρήκε ένα μέρος το οποίο μπορεί να αποκαλεί σπίτι της. Η Τόρου ήταν μια συνηθισμένη μαθήτρια γυμνασίου, ώσπου η ζωή της γίνεται άνω κάτω, όταν το μυστικό της οικογένειας Σόμα αρχίζει να έρχεται στην επιφάνεια.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΟΜΙΞ

DK III: Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΦΥΛΗ #6

Ο Σκοτεινός Ιππότης και οι σύμμαχοί του θα δώσουν μια τεράστια μάχη για να σώσουν όχι μόνο το Γκόθαμ αλλά και τη Γη από τους Κρυπτόνιους. Όμως το αντίτιμο θα είναι μεγάλο…

DARK KNIGHT RETURNS: THE LAST CRUSADE

Μία ιστορία από το σύμπαν του «Dark Knight Returns», του διάσημου έργου του Frank Miller, που θα αποκαλύψει τη μοίρα του Τζέισον Τοντ, του δεύτερου Ρόμπιν…

HARLEY QUINN AND THE SUICIDE SQUAD

Μια ειδική έκδοση για μια μοναδική και απρόβλεπτη υπερεγκληματία! Η Χάρλεϊ Κουίν ξεκινάει ένα οδοιπορικό καταστροφής για να βοηθήσει τον κόσμο (ή μήπως όχι…)

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ

ASIMOV’S SCIENCE FICTION

Η θρυλική έκδοση µε διηγήµατα επιστηµονικής φαντασίας, που φέρει το όνοµα του θρυλικού δηµιουργού, θα σας γνωρίσει νέους συγγραφείς και θα σας ταξιδέψει σε άλλους, παράξενους κόσµους!

DC UNIVERSE

Μία συλλεκτική έκδοση, µε παρουσιάσεις και αφιερώµατα για τους σηµαντικότερους υπερήρωες του σύµπαντος της DC Comics και µε δύο κλασικές σειρές “Batman: Hush” & “Superman: Birthright” σε συνέχειες.

Unboxing

Mostly Unboxing!