Στο AnubisBox Μαρτίου θα βρεις

MARVEL FANS ASSEMBLE!

Thor – Iron Man – Wolverine – Hulk σε ένα φοβερό μπλουζάκι!
Κι όποιος προλάβει, πρόλαβε…

EXTRA ΔΩΡΟ

Ένα συλλεκτικό DVD από μια κλασική τριάδα.
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι…

GRAPHIC NOVELS

SIN CITY: ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΓΟΗΤΕΙΑ

Το οδοιπορικό στη θρυλική “Sin City”, που δημιούργησε ο Frank Miller, συνεχίζεται με αυτόν το δεύτερο τόμο, ο οποίος τιμήθηκε με το βραβείο Will Eisner.

IRON MAN: ΠΡΩΤΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

O δισεκατομμυριούχος βιομήχανος όπλων Τόνυ Σταρκ ζούσε μέσα στον πλούτο και τη δύναμη. Όλα αυτά, όμως, πρόκειται να αλλάξουν με δραματικό τρόπο, όταν θα επισκεφθεί μία χώρα ρημαγμένη από τον πόλεμο.

WE3

Στις ερευνητικές εγκαταστάσεις μιας αεροπορικής βάσης των ΗΠΑ συντελείται μια τεχνολογική επανάσταση. Χρησιμοποιώντας κατοικίδια ζώα για τα πειράματά τους, οι επιστήμονες αναπτύσσουν ένα νέο είδος σάιμποργκ – πλάσματα από σάρκα και μέταλλο που θα κυριαρχήσουν στα πεδία της μάχης.

ELRIC

O διάσημος αντι-ήρωας του Michael Moorcock σε ένα σπάνιο graphic novel που περιγράφει τις περιπέτειες του ανώριμου νεαρού διάδοχου καθώς μεταμορφώνεται σταδιακά στον Πρίγκηπα της Μελνιμπονέ.

ΒΙΒΛΙΑ & MANGA

ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

Εμπνευσμένη από την Κίνα της Δυναστείας Τανγκ του όγδοου αιώνα, η μαγική πένα του Guy Gavriel Kay περιγράφει μια μοναδική ιστορία για τα μονοπάτια της μοίρας και τις επιλογές της ελεύθερης βούλησης.

ΣΙΛΟ

Ένα αχανές υπόγειο σιλό έχει γίνει το ύστατο καταφύγιο μιας μικρής κοινότητας ανθρώπων, των μοναδικών επιζώντων μιας μυστηριώδους καταστροφής, που έχει μετατρέψει ολόκληρη τη Γη σε οικολογική κόλαση.

BLEACH #1

Ο Ίτσιγκο Κουροσάκι είναι ένας ευέξαπτος δεκαπεντάχρονος που έχει το χάρισμα να βλέπει πνεύματα τα οποία δεν μπορούν να αναπαυθούν εν ειρήνη. Η έκτη του αίσθηση τον οδηγεί σε μια Θερίστρια Ψυχών, τη Ρούκια, η οποία καταστρέφει Κενούς και τα στέλνει στην Κοινωνία των Ψυχών.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΟΜΙΞ

DK III: Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΦΥΛΗ #4

Ο Σούπερμαν προσπαθεί να σταματήσει τους κάτοικους του Κάντορ, όμως αυτό τον φέρνει αντιμέτωπο με την ίδια του την κόρη. Μία επική μάχη θα ακολουθήσει, ενώ ο Σκοτεινός Ιππότης προσπαθεί να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει τους Κρυπτόνιους.

BATMAN-SUPERMAN: ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ #1

Οι δύο ήρωες θα βρεθούν σε μία εναλλακτική διάσταση, όπου θα συναντήσουν τους Σούπερμαν και Μπάτμαν εκείνης της διάστασης, που είναι μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι. Μαζί θα προσπαθήσουν να βρουν ποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτό το μυστήριο.

JUSTICE LEAGUE: ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ #1

Η διάσημη ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν νέο αντίπαλο, ο οποίος θα στοχεύσει στα μύχια συναισθήματα και απόκρυφα μυστικά που κρύβει κάθε μέλος της ομάδας για να μπορέσει να τη νικήσει.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ

ASIMOV’S SCIENCE FICTION

Η θρυλική έκδοση µε διηγήµατα επιστηµονικής φαντασίας, που φέρει το όνοµα του θρυλικού δηµιουργού, θα σας γνωρίσει νέους συγγραφείς και θα σας ταξιδέψει σε άλλους, παράξενους κόσµους!

DC UNIVERSE

Μία συλλεκτική έκδοση, µε παρουσιάσεις και αφιερώµατα για τους σηµαντικότερους υπερήρωες του σύµπαντος της DC Comics και µε δύο κλασικές σειρές “Batman: Hush” & “Superman: Birthright” σε συνέχειες.
Unboxing
Mikeus Unboxing!

#ΞΕΣΚΙΣΜΑUnBoxing – AnubisBox #4