Στο AnubisBox Φεβρουαρίου θα βρεις

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ T-SHIRT

Γίνε ο Άνθρωπος από Ατσάλι με το Superman t-shirt!

ΗΡΩΙΚΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ

Μία συλλεκτική superhero τράπουλα. Οι διάσημοι υπερήρωες της DC Comics ή της Marvel θα προσφέρουν άπειρες ώρες διασκέδασης!

GRAPHIC NOVELS

BATMAN: Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Σκοτεινός Ιππότης σκηνοθέτησε το θάνατό του. Κρυμμένος βαθιά στη σπηλιά του, εκπαίδευε το στρατό του και περίμενε. Τώρα, όμως, ο κόσμος βρίσκεται στα χέρια αδίστακτων τυράννων. Έτσι, ο Μπάτμαν αποφασίζει να επιστρέψει και να κηρύξει έναν αμείλικτο πόλεμο εναντίον της διεφθαρμένης εξουσίας!

NEVERWHERE - ΠΟΤΕ & ΠΟΥΘΕΝΑ

Το μυθιστόρημα του διάσημου συγγραφέα Neil Gaiman, δημιουργού του THE SANDMAN, μεταφέρεται σε αυτό το μαγευτικό graphic novel από την πολυβραβευμένη δημιουργική ομάδα του συγγραφέα Mike Carey και του σκιτσογράφου Glenn Fabry και ζωντανεύει με μοναδικό τρόπο τον κόσμο του NEVERWHERE.

JONAH HEX: Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ

Οι σεναριογράφοι Jimmy Palmiotti και Justin Gray ενώνουν τις δυνάμεις τους με το θρυλικό Ευρωπαίο εικονογράφο Jordi Bernet και με τους διάσημους σχεδιαστές Phil Noto και Val Semeiks για να συνεχίσουν το έπος του μεγαλύτερου αντι-ήρωα της Άγριας Δύσης.

ΑΡΘΟΥΡΟΣ: Ο ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Οι Saurí και Navarro διηγούνται την ιστορία του θρυλικού Βασιλιά Αρθούρου, αξιοποιώντας μεσαιωνικές και μεταγενέστερες πηγές για να ζωντανέψουν έναν από τους σημαντικότερους μύθους της παγκόσμιας πολιτιστικής παράδοσης.

ΒΙΒΛΙΑ & MANGA

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡ

Αντιμέτωπη με μια αμείλικτη και τεχνολογικά ανώτερη εξωγήινη μορφή ζωής, η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος της εξάλειψης. Ένα βιβλίο ορόσημο στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας και ένα από τα ελάχιστα μυθιστορήματα που τιμήθηκαν με Hugo και Nebula, το οποίο αποτέλεσε έμπνευση για την ομότιτλη ταινία.

Η ΠΟΛΗ & Η ΠΟΛΗ

Με επιρροές από τον Κάφκα και τον Φίλιπ Ντικ, τον Ρέιμοντ Τσάντλερ και το «1984», το πολυβραβευμένο βιβλίο του China Mieville ωθεί το θρίλερ μυστηρίου σε νέα μεταφυσικά και λογοτεχνικά ύψη.

LOVE HINA #1

Ο Κεϊτάρο θα αναλάβει τη φροντίδα ενός παλιού πανδοχείου. Αλλά αυτό που δε γνωρίζει είναι ότι το πανδοχείο έχει γίνει πλέον εστία θηλέων κι ότι το μόνο αρσενικό σε όλο το συγκρότημα θα είναι αυτός! Οι περισσότεροι άντρες θα έδιναν και την ψυχή τους για να μείνουν μαζί με πέντε πανέμορφα κορίτσια. Ο Κεϊτάρο, όμως, δε χρειάζεται να δώσει την ψυχή του… αφού αυτή πρόκειται να του βγει… μαζί με το λάδι του…

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΟΜΙΞ

DK III: Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΦΥΛΗ #3

Ο Σκοτεινός Ιππότης επιστρέφει στο Γκόθαμ και η Αστυνομία καταφέρνει να τον συλλάβει. Έτσι αποκαλύπτεται πως πίσω από τη μάσκα είναι η Κάρι Κέλι, η οποία ισχυρίζεται πως ο μέντοράς της έχει πεθάνει.

ASTONISHING X-MEN: ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΠΕΙΛΗ #3

Στο τρίτο μέρος της σειράς, η διάσημη ομάδα των μεταλλαγμένων έχει ανακαλύψει πως ένας άγνωστος πόλεμος με έπαθλο τον πλανήτη μας βρίσκεται σε εξέλιξη και πως στην καρδιά του βρίσκεται ένα παλιό μέλος της ομάδας.

AMAZING SPIDER-MAN: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ #3

Ο Πίτερ Πάρκερ επέστρεψε! Πλέον έχει μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, αλλά η Μαύρη Γάτα και ο Ελέκτρο δε θα τον αφήσουν να την απολαύσει, αφού τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους. Ευτυχώς για τον Πίτερ έχει στο πλευρό του μία νέα σύμμαχο, τη Σιλκ!

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ

ASIMOV’S SCIENCE FICTION

Η θρυλική έκδοση µε διηγήµατα επιστηµονικής φαντασίας, που φέρει το όνοµα του θρυλικού δηµιουργού, θα σας γνωρίσει νέους συγγραφείς και θα σας ταξιδέψει σε άλλους, παράξενους κόσµους!

DC UNIVERSE

Μία συλλεκτική έκδοση, µε παρουσιάσεις και αφιερώµατα για τους σηµαντικότερους υπερήρωες του σύµπαντος της DC Comics και µε δύο κλασικές σειρές “Batman: Hush” & “Superman: Birthright” σε συνέχειες.

Unboxing

Actual Unboxing από τον Mikeus!

#ΞΕΣΚΙΣΜΑUnBoxing – AnubisBox #3