Στο AnubisBox Ιανουαρίου θα βρεις

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ T-SHIRT

To φοβερό μπλουζάκι με το σύμβολο του τρομερού “The Punisher” της Marvel εξαντλήθηκε! Για παραγγελίες που περιλαμβάνουν εξαντλημένα μεγέθη, θα αποστέλλεται σε αντικατάσταση το t-shirt με τον Incredible Hulk!

ΥΠΕΡ-ΗΡΩΙΚΕΣ ΚΟΥΠΕΣ

Απολαύστε τον καφέ σας με τον Captain America ή τον Batman.

GRAPHIC NOVELS

FRANK MILLER'S 300

Η αχανής στρατιά της Περσικής Αυτοκρατορίας, μια ζωντανή μηχανή θανάτου και καταστροφής που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της, απειλεί να συνθλίψει την Ελλάδα, το μοναδικό προπύργιο λογικής και ελευθερίας σ’ έναν κόσμο προλήψεων και τυραννίας.

Το μόνο που χωρίζει τις ελληνικές πόλεις-κράτη από αυτό το παλιρροϊκό κύμα ολέθρου είναι μία στρατιωτική μονάδα τριακοσίων μόλις αντρών.

Όμως οι άντρες αυτοί δεν είναι απλοί πολεμιστές… είναι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.

SIN CITY ΒΙΒΛΙΟ 1: ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΝΤΙΟ

Ένα μοντέρνο φιλμ νουάρ, όπου ο διάσημος δημιουργός μας μεταφέρει σε μια πόλη όπου κυριαρχούν η απληστία και η διαφθορά κι ένας φόνος θα γίνει η αιτία να ξεκινήσει ένα οδοιπορικό εκδίκησης. Η σειρά τιμήθηκε με τα κορυφαία βραβεία του χώρου και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο.

MARVEL ZOMBIES

Ο Robert Kirkman, γνωστός για την επιτυχημένη σειρά του The Walking Dead, δημιουργεί με δεξιοτεχνία μια σοκαριστική, μαγευτική ιστορία ενός Marvel Universe που έχει κατακλυστεί…από ζόμπι

COWBOYS & ALIENS

Το Cowboys & Aliens μας καλεί να ταξιδέψουμε στην Άγρια Δύση και να γίνουμε μάρτυρες μίας άνισης σύγκρουσης. Ένα πρωτότυπο, συναρπαστικό και απρόβλεπτο έργο που ενέπνευσε την ομότιτλη κινηματογραφική υπερπαραγωγή.

ΒΙΒΛΙΑ & MANGA

FOUNDATION: ΘΕΜΕΛΙΟ

Το μνημειώδες έργο του Isaac Asimov που καθόρισε την εξέλιξη ενός ολόκληρου είδους, τιμήθηκε με το βραβείο Hugo ως η καλύτερη σειρά Επιστημονικής Φαντασίας όλων των εποχών.

ΟΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΩΝ ΣΑΝΑΡΑ

Το βιβλίο «Οι Μαγικές Πέτρες των Σανάρα», στο οποίο βασίστηκε η τηλεοπτική υπερπαραγωγή του MTV, αποτελεί αυτοτελές κομμάτι του «Χρονικού των Σανάρα», μίας από τις δημοφιλέστερες σειρές στην ιστορία της λογοτεχνίας του φανταστικού.

BLADE OF THE IMMORTAL: TO ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ

Ο Μάντζι είναι ένας ρόνιν πολεμιστής στην φεουδαρχική Ιαπωνία, ο οποίος φέρει την κατάρα της αθανασίας. Για να λυθεί η κατάρα, για να γίνει πάλι θνητός και να δώσει τέλος στη μίζερη ζωή του, ο Μάντζι πρέπει να σκοτώσει χίλιους κακούς ανθρώπους!

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ

ASIMOV’S SCIENCE FICTION

Η θρυλική έκδοση µε διηγήµατα επιστηµονικής φαντασίας, που φέρει το όνοµα του θρυλικού δηµιουργού, θα σας γνωρίσει νέους συγγραφείς και θα σας ταξιδέψει σε άλλους, παράξενους κόσµους!

DC UNIVERSE

Μία συλλεκτική έκδοση, µε παρουσιάσεις και αφιερώµατα για τους σηµαντικότερους υπερήρωες του σύµπαντος της DC Comics και µε τις δύο κλασικές σειρές “Batman: Hush” & “Superman: Birthright”.

ΣΕΙΡΕΣ ΚΟΜΙΞ

2o ΤΕΥΧΟΣ

DK III: Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΦΥΛΗ #2

Ο Frank Miller µαζί µε τον Brian Azzarello αναλαµβάνουν να διηγηθούν την τρίτη συνέχεια του θρύλου του Σκοτεινού Ιππότη! Τα χρόνια έχουν περάσει και ο Batman κάνει κι αυτός την επιστροφή του. Όµως, αυτή τη φορά ο αντίπαλος που θα αντιµετωπίσει είναι πανίσχυρος!

ASTONISHING X-MEN: ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΠΕΙΛΗ #2

Η διάσηµη οµάδα των µεταλλαγµένων επιστρέφει και θα βρεθούν µπροστά σε ένα αλλόκοτο και επικίνδυνο µυστήριο! Τις νέες περιπέτειες των µεταλλαγµένων υπογράφουν οι Warren Ellis και Simone Bianchi.

AMAZING SPIDER-MAN: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ #2

Καλώς ήρθατε και πάλι στον κόσµο του Amazing Spider-Man! 
Ο αγαπηµένος µας Peter Parker  έχει µία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και προσπαθεί να προσαρµοστεί στα νέα, άγνωστα δεδοµένα.

Unboxing

Actual Unboxing #20

#ΞΕΣΚΙΣΜΑUnBoxing