Στο AnubisBox No 1 (Δεκεμβρίου 2016)  θα βρεις

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ T-SHIRT

Αυτό το t-shirt, εµπνευσµένο από το θρυλικό “Star Trek”, έσπασε κάθε ρεκόρ! Εχουν μείνει λίγα μόνο νούμερα, οπότε λίγοι ακόμα θα το προλάβουν! Για παραγγελίες που περιλαμβάνουν εξαντλημένα μεγέθη, θα αποστέλλεται σε αντικατάσταση το t-shirt με την ασπίδα του θρυλικού Captain America!

SUPERHERO ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017!

Βάλτε τους σουπερήρωες στη ζωή σας και το 2017 με ένα κλασικό εικονογραφημένο ημερολόγιο, τέλειο για κάθε superhero φαν.

GRAPHIC NOVELS

BATMAN: ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ

Ο Alan Moore θέτει τη σφραγίδα του στη σκοτεινή προέλευση του πιο διάσηµου χάρτινου υπερεγκληµατία – αλλάζοντας για πάντα το µύθο του Joker και του Batman. Η συγκεκριµένη έκδοση είναι αναχρωµατισµένη από τον εικονογράφο Brian Bolland, που έτσι ολοκληρώνει το όραµά του.

V FOR VENDETTA

«Καλησπέρα, Λονδίνο. Σήµερα είναι 5/11/1997…Να έχετε µία ευχάριστη νύχτα.» Tο V For Vendetta novel αποτελεί ένα από τα σύγχρονα αριστουργήµατα της ένατης τέχνης και έγινε πηγή έµπνευσης για την οµότιτλη κινηµατογραφική ταινία το 2006.

KICKASS: ΕΝΑΣ ∆ΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ

Οι Mark Millar και John Romita Jr. δηµιουργούν έναν υπερήρωα διαφορετικό από τους άλλους. Βλέπετε, δεν έχει καµία δύναµη πέρα από την επιθυµία του να βοηθήσει τους αδύναµους και κατατρεγµένους. Όµως γρήγορα θα µπλεχτεί σε επικίνδυνες καταστάσεις και τα πράγµατα θα γίνουν ακόµα πιο δύσκολα όταν βρεθούν στο δρόµο του δύο αυτόκλητοι εκδικητές.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ

Τι συμβαίνει όταν δύο καταξιωμένοι Ευρωπαίοι δημιουργοί κόμιξ αποφασίζουν να καταπιαστούν με την Οδύσσεια του Ομήρου; Η απάντηση βρίσκεται στο εικονογραφημένο έργο που κρατάτε στα χέρια σας

ΒΙΒΛΙΑ & MANGA

2001: Ο∆ΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ∆ΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το αριστούργηµα του Arthur C. Clarke, 
που ολοκληρώθηκε όταν ακόµα ο άνθρωπος ονειρευόταν να πατήσει στη Σελήνη, έθεσε ανεξίτηλα τη σφραγίδα του στο χώρο της επιστηµονικής φαντασίας και αποτέλεσε 
την έµπνευση για την οµότιτλη ταινία 
του Stanley Kubrick.

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣ

Το πρώτο βιβλίο µίας από τις καλύτερες σειρές φαντασίας. Ο Joe Abercrombie µας µεταφέρει σε έναν κόσµο στα πρόθυρα του πολέµου και µας συστήνει τρεις παράταιρους ήρωες: τον Εννιαδάχτυλο Λόγκεν, το Λοχαγό Τζέζαλ νταν Λούθαρ, και τέλος, τον Ιεροεξεταστή Γκλόκτα, που θα αλλάξουν τη µοίρα του κόσµου τους.

Ruruni Kenshin #1

Έχοντας γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και ως anime, το Rurouni Kenshin είναι πολύ δημοφιλές στους αναγνώστες του, χάρη στα ακριβή ιστορικά στοιχεία, τις εκπληκτικές μάχες και φυσικά, στο ρομαντικό χαρακτήρα του. Η «Ρομαντική Ιστορία του Ξιφομάχου του Μέιτζι» ξεκινάει στον πρώτο αυτόν τόμο.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΟΜΙΞ-ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΕΥΧΗ

DK III: Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΦΥΛΗ #1

Ο Frank Miller µαζί µε τον Brian Azzarello αναλαµβάνουν να διηγηθούν την τρίτη συνέχεια του θρύλου του Σκοτεινού Ιππότη! Τα χρόνια έχουν περάσει και ο Batman κάνει κι αυτός την επιστροφή του. Όµως, αυτή τη φορά ο αντίπαλος που θα αντιµετωπίσει είναι πανίσχυρος!

ASTONISHING X-MEN: ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΠΕΙΛΗ #1

Η διάσηµη οµάδα των µεταλλαγµένων επιστρέφει και θα βρεθούν µπροστά σε ένα αλλόκοτο και επικίνδυνο µυστήριο! Τις νέες περιπέτειες των µεταλλαγµένων υπογράφουν οι Warren Ellis και Simone Bianchi.

AMAZING SPIDER-MAN: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ #1

Καλώς ήρθατε και πάλι στον κόσµο του Amazing Spider-Man! 
Ο αγαπηµένος µας Peter Parker  έχει µία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και προσπαθεί να προσαρµοστεί στα νέα, άγνωστα δεδοµένα.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ

ASIMOV’S SCIENCE FICTION

Η θρυλική έκδοση µε διηγήµατα επιστηµονικής φαντασίας, που φέρει το όνοµα του θρυλικού δηµιουργού, θα σας γνωρίσει νέους συγγραφείς και θα σας ταξιδέψει σε άλλους, παράξενους κόσµους!

DC UNIVERSE

Μία συλλεκτική έκδοση, µε παρουσιάσεις και αφιερώµατα για τους σηµαντικότερους υπερήρωες του σύµπαντος της DC Comics και µε τα πρώτα κεφάλαια δύο κλασικών σειρών “Batman: Hush” & “Superman: Birthright”.

Unboxing

Actual Unboxing από τον Mikeus!

ChecktechNow Unboxing από τον Κώστα!